HP fanfic: „Harry Potter Hogwarts Caretaker”

Acum ca Harry Potter s-a terminat, fiinta s-a reprofilat pe filme si fanficuri.
Am citit ieri seara un fanfic care m-a tinut treaza pana la 3 si m-a facut sa plang de mai multe ori. Prin urmare, am decis sa il share-uiesc cu orice fan HP de pe aici.

Acesta este un fanfic care se desprinde de canon undeva pe la cartea a 6-a, si de la inceput aflam ca Harry Potter a fost eliberat din Azkaban dupa ce si-a servit sentinta, si Dumbledore ii propune sa devina caretaker la Hogwarts dupa iesirea la pensie a lui Filch. Pe masura ce inaintam in capitole, aflam ca Harry a decis sa se alature lui Voldemort in anul 6 din frica, si a fost arestat la un moment dat, pentru ca a ales sa se predea decat sa ii omoare pe Aurorii care l-au surprins „asupra faptei”.

Batalia finala s-a desfasurat la Hogwarts, iar noii eroi sunt Dumbledore, Snape si (chiar daca pare ciudat) Malfoy. Toata lumea vrea, mai nou, sa ajunga in Slytherin (sau, ca a doua optiune, in Ravenclaw) – iar Gryffindor nu mai inseamna ce insemna pe vremuri, desi toata lumea stie ca Dumbledore este cel care l-a invins pe Voldemort.

Fiecare capitol este denumit dupa o persoana, si ne arata relatia lor cu Harry dupa ce se reintalnesc la Hogwarts. Culmea, eroii sunt cei care ii acorda lui Harry a doua sansa.

LINK!

Desi e postat pe AO3, care e inca in beta (nici nu sunt inregistrata), nu imi vine sa cred ca singurul comentariu e cel lasat de mine. 😦

It’s just too sad:(

…Probabil ca lumea e mai preocupata de fanficurile slash, alea sunt chiar populare

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s