Tendinita (?) sau „am patit-o si eu cu genunchiul”

Pe urmele Mirelei si Dorianei, am patit-o si eu cu genunchiul.

De vreo saptamana, stand la calculator, dupa o vreme aparea o senzatie de durere foarte slaba/jena la genunchiul drept spre partea mediala. Stateam cu genunchiul intors spre interior si imi trecea.
Peste 3 zile, statul asa nu a mai mers. Am trecut la flexie-extensie si imi trecea.
De 4 zile senzatia ramanea cam toata ziua, mai putin dupa ce urcam scari (am facut stagiul asta la etajul 8; ain’t it marvelous?).
Am dat cu Fastum Gel and it didn’t work.
Nu am cazut, nu imi amintesc sa ma fi lovit in vreun fel. Dar cateodata in masina de Chiajna stau cu picioarele in pozitii mai ciudate pentru ca e aglomerat si trebuie cumva sa intram toti.
Ieri i-am „raportat” mamei situatia si azi am mers la tata sa imi faca radiografie, dupa examen.

Tata m-a intampinat cu „ce faci, ai veni? Chiar vrei sa faci radiografie?” and I was like „asta ar fi a treia radiografie din viata mea, si da VREAU!!!”
Dupa care el, mai in lehamite, m-a condus la noua locatie, probabil sperand in gandul lui sa nu o gaseasca pe asistenta, ca sa ma poata expedia acasa – dar ghinionul lui e ca era si era atat de libera! adica doar cu un singur pacient in fata mea si nimeni dupa mine.

Am facut radiografia imbracata! (cica la astea de genunchi nu e nevoie sa te dezbraci, a fost super!) si apoi am plecat pentru ca aveam de facut cumparaturi pentru mama pentru parastas, tot ce a uitat ea sa ia in aceste ultime 3 zile. Tata mi-a zis ca vine cu radiografiile (fata, profil) acasa.

Si l-am asteptat cu nerabdare sa vina, ca sa imi vad si eu genunchiul. Si a venit fara ele *straight face*. Si mi-a zis ca sunt normale.
La care eu: aha. What’s next? RMN?
La care el s-a uitat la mine ca si cum as fi fost picata din luna. It’s ECN’s fault, papa. Francezii pot visa la RMN-uri cat doresc ei, pentru ca au cu ce.
Mama si-a dat si ea cu parerea: la reumatolog. La internist. Me: rolled eyes.
Tata: ecografie. E vreo tendinita.

(La care eu, in gand: il durea mana sa imi faca ecografia atunci pe loc, daca tot stia el ce stia? Acum va trebui sa ma deplasez din nou acolo pentru ecografie si nu stiu daca voi avea timp pana vinerea viitoare. Like: wtf? vreau sa ma tratez now. DIAGNOSTICATI-MA!!!)

Le siiiigh.

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

VA URMA.

Reclame

2 gânduri despre „Tendinita (?) sau „am patit-o si eu cu genunchiul”

    • I will. Sper ca si genunchiul tau e mai bine, am citit posturile cu recuperarea. Ma gandesc daca am si eu nevoie de gimnastica medicala, sa o incep din timp, si de asta ma enerveaza ca nu se grabesc sa ma diagnosticheze. 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s