Electric Fence pentru Malmo!

Electric Fence sunt preferatii mei de la Eurovision; chiar sper sa mearga acolo pentru ca avem nevoie si de ceva mai ritmat, si de ceva mai balcanic. Remember „Wild Dances”? „My number 1” si „Every way that I can?”
Sunt piese mult mai memorabile decat extrema 1 – Fairytale si extrema 2 – Lordi cu heavy metalul lor.

Sper totusi ca Elena sa renunte la coama din semifinala pentru a se putea misca mai bine. Asta e o piesa pe care sa sari! In rest, sa isi faca ce cozi si ce spikes vrea in cap, I don’t care:D

Iata ce spun Electric Fence despre piesa lor: „Emilia” este regina Balcanilor, este o domnita care-ti ia mintile, iti goleste portofelul si-ti distruge viata. Daca o privesti dansand, esti vrajit, daca o primesti in sufletul tau esti pierdut. „Emilia” are o noblete ciudata amestecata cu o doza considerabila de grobian balcanic. „Emilia” iti patrunde in minte si refuza sa iasa. „Emilia” nu are silicoane.

Eu o sustin si o vreau pe Emilia, dar e posibil sa nu ajunga si in cazul asta, mai am doar doi preferati: Luminita Anghel si Ovidiu Anton. Luminita e o doamna cu o cariera frumoasa in spate si cu piesa Unique se pot face multe, iar Ovidiu a facut singur totul de la 0, fiind singurul concurent care a facut asta. Parca se simte cand compozitorul isi canta propria piesa, nu?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s